Navigáció

Beiratkozás tudnivalők

Beiratkozás

Általános iskolai beiratkozás

 

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

 

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét.

 

Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. Amennyiben módosítani kíván a már elektronikusan beküldött adatokon, akkor ezt úgy teheti meg, hogy jelzi (telefonon, e-mailben, az intézmény által meghatározott módon) az adott intézmény részére a visszavonási vagy adatmódosítási szándékát. Az adatok módosítását az intézmény a KRÉTA felületén a kérés alapján elvégzi. Amennyiben a szülő visszavonja gyermeke jelentkezését, ennek következményeként a BÁI felületen az iskola a benyújtott jelentkezésre a szülő kérése alapján elutasító határozatot hoz, és az intézmény saját rendszerében a gyermek adatait a „Beiratkozás visszavonva” státuszba állítja. Ezen műveletek elvégzését követően Ön ismét be tudja nyújtani gyermeke jelentkezését egy másik iskolába.

 

Amennyiben Ön nem a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti körzetes iskolába íratná be a gyermekét, akkor is meg kell adnia a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevét és címét is a jelentkezése során.

 

Akár körzetes, akár nem körzetes iskolába kívánja beíratni gyermekét, mindenképpen jelentkeznie kell az általános iskolánál, amely jelentkezés a fent jelzett online módon vagy személyesen történhet meg.

 

Az online beiratkozás esetén a beiratkozáshoz szükséges eredeti dokumentumok bemutatására a 2021/2022. tanév első napjáig (2021. szeptember 1.) kerülhet sor. A beiratkozás adatainak felvétele indokolt esetben, a beiratkozást lefolytató iskola által szabályozott módon, személyesen is megtörténhet 2021. április 15-én és 16-án, a járványügyi veszélyhelyzet miatt megkövetelt egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett.

Időpontot a 22/353-428 telefonszámon lehet kérni.

Legkésőbb 2021. április 23-ig döntenek a gyermekek felvételéről és ezután küldik el a tájékoztatásukat Önnek.

Önnek nyilatkoznia kell arról, hogy gyermeke számára a hit- és erkölcstan vagy az etika órát választja. Az iskola a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatos, az egyházaktól kapott információkat feltünteti a honlapján.


Pályázat a Váli Vajda János Általános Iskola Gyúrói Tagiskolájának vezetői kiírására

Fazekas Attila vezetési programját itt ismerhetik meg.


Váli Vajda János Általános Iskola Gyúrói Tagiskola Vezetői pályázat

Beiratkozás


Office 365 tanulóknak

Tisztelt Szülők!

Amennyiben az otthoni számítógépükön nincs Microsoft Office programcsomag (Word, Excel, PowerPoint), amely a gyerekek informatika oktatásához szükséges, azt ingyenesen le tudják tölteni az alábbi linken:

https://o365.oh.gov.hu/

Zelena Zsolt


Online oktatás a tavaszi szünet végéig
Kedves Szülők!
 
Dr. Kásler Miklós miniszter úr határozata alapján március 8-tól a tavaszi szünet végéig online oktatásra térünk át.
A tanulók az órarend szerint kapják a napi feladataikat, amiket még aznap meg kell oldaniuk. A feladatok a KRÉTA DKT felületén lesznek, online órákat is itt tartanak a tanárok az órarend szerint (tehát már 7:45-től).
Kérjük, bármilyen probléma esetén értesítsék az osztályfőnököt vagy az iskolát (22/353-428)!
 
Szülői kérésre biztosítunk felügyeletet az iskolában.
A járvány megfékezése érdekében kérjük, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe.
Köszönjük megértésüket:
Szabó Éva

Távoktatás


Fogadóóra
Kedves Szülők!
 
A járványügyi helyzetben a tanév 1. fogadóóráit is online, az iskola vezetékes vonalán tartjuk meg december 9-11. (szerda-péntek) között.
A fogadóórákra 2020. december 7-8. (hétfő-kedd) között lehet jelentkezni munkaidőben a központi vonalas számunkon: 22/353-428.
Szabó Éva

Alkalmazotti Covid -szűrés

Alkalmazotti Covid-szűrés

Iskolánkban megtörtént az alkalmazottak Covid-szűrése.

November 24-én minden szűrésben részt vett alkalmazott tesztje negatív lett, a december 1-jei szűrésen 1 fő tesztje lett pozitív. Az alkalmazott azonnal elhagyta az iskolát, értesítette kezelőorvosát.

Az intézményvezető a Dunaújvárosi Tankerületi Központtal egyeztetve megtette az előírt intézkedéseket.

Az oktatás a megszokott módon folytatódik.

Szabó Éva


Csütörtök - Pályaorintációs nap

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Pályázat